Du er her / Det laver vi også

SportConcept International er en del af Steg Nordic koncernen, som har en række sportsrejse- og eventrejse-bureauer i Skandinavien under deres paraply.

Vi er dermed i rigtig godt selskab – og specielt i Danmark betyder det at vi har et søsterselskab ved navn LA Travel, som tilbyder rejser til store sportsbegivenheder. Dette gør at vi kan lave arrangementer i samarbejde med LA Travel, når det gælder fx. sponsor-arrangementer og lignende, for de klubber vi samarbejder med. Vi trækker dermed på den ekspertise som LA Travel besidder inden for grupperejser, billetter til sportsbegivenheder o.s.v. i forhold til de kontakter vi har i klubberne – og resultatet er vellykkede arrangementer.

Om LA Travel

Kender I ikke allerede LA Travel kan vi kun anbefale at I tager turen omkring deres hjemmeside, hvis I har den mindste interesse for international topfodbold i de nationale ligaer, Champions League fodbold, Formel 1, NFL, Ishockey på topplan og meget mere. LA Travel kan levere jeres næste store oplevelse i sportens verden.

Besøg LA Travel her >>