Du er her / Nyheder / Andre nyheder / Fake News i BT

Fake News i BT

Grundlovsdag var vi, og flere af vore kunder, ved at få morgenkaffen galt i halsen!

På BT´s website fremgik det nemlig, bøjet i gult neon under overskriften “Rejse-selskab i million nedtur” at vi, SportConcept, var under afvikling. Rejseselskabet der hentydes til i overskriften var de tidligere ejere af SportConcept – nemlig Profil Rejser. I artiklen antydes at SportConcept har været den indirekte grund til at Profil Rejser er kommet ud med et mindre godt resultat i 2018, og at man derfor har valgt at “afvikle os”.

INTET KAN VÆRE MERE FORKERT!
For det første er SportConcept på INGEN MÅDE under afvikling, for det andet har vi bidraget positivt til Profil Rejser’s indtjening, og for det tredje har Profil Rejser ikke lukket SportConcept – men solgte os derimod til svenske LA Travel (STEG NORDIC) … som vi i øvrigt tidligere har informeret ud her på vores hjemmeside.

Direktør i Profil Rejser, Peter Rasmussen, udtaler:
“Med henvisning til artiklen i BT i dag, skal jeg hermed bekræfte, at artiklen er faktuelt forkert på flere punkter. Det er ganske useriøs journalistik.

Herunder får du den information, som vi har delt med et enkelt rejsebranchemedie onsdag i sidste uge. Som det fremgår står der, at vi har afhændet – og ikke lukket – SportConcept. Jeg kan samtidig bekræfte, at SportConcept bidrog positivt til Profil Rejsers indtjening, hvilket også er årsagen til, at afhændelsen af SportConcept påvirkede Profil Rejsers resultat negativt i 2018. Men dette er blot en af flere andre faktuelle fejl. At BT vælger at sætte Profil Rejser i stor krise, trods det faktum at vi faktisk havde en positiv driftsindtjenin,g og at vi har en betydelig kapital i selskabet, gør bare artiklen endnu mere useriøs.

Jeg beklager, hvis Jeres kunder tager artiklen for gode varer. Jeg ved at I er i gode – og finansielt stærke – hænder med svenske LA Travel (Steg Nordic – red.) som ejere.”

BT BEKLAGER … og retter!
I den oprindelige artikel i går på bt.dk var der en forkert formulering, som fik det til at fremstå som om Profil Rejser afviklede SportConcept. Vi har været i kontakt med B.T, som beklager fejlen. B.T. blev opmærksomme på den kort efter artiklens udgivelse og rettede den.

SUMMA SUMMARUM
Oven på gårsdagens “fake news”, kan vi berolige alle med at VI LEVER I BEDSTE VELGÅENDE – og har travlt med at servicere alle nye som gamle kunder med tilbud på div. træningslejre og turneringer – samt ikke mindst at planlægge og afvikle de mange sportsrejser … OG DET GLÆDER VI OS MEGET TIL!

Om SportConcept International A/S
For lige at slå det helt fast, så har SportConcept siden sommeren 2018 været en en del af STEG NORDIC gruppen – som består af: LA Travel (Sverige), Steve Perryman (Norge), Event Travel (Finland), LA Travel (Danmark) og SportConcept (ligeledes Danmark).

Alle ovenstående bureauer beskæftiger sig udelukkende med arrangement af sportsrejser. Så vi er omgivet af rigtig mange kolleger i de nordiske lande, som alle (lige som os) sætter en stor ære i at gøre Jeres næste træningslejr/sportsrejse til en succes.

Det blev et lidt anderledes nyhedsbrev end normalt. Men vi følte det vigtigt at feje gårsdagens “fake news” af vejen, og vi håber at vi hermed har slået fast at vi i allerhøjeste grad er still going strong … og vi glæder os rigtig meget til servicere Jer fremadrettet!

Du vil måske også være interesseret i...