Du er her / Fodboldtræning i verdensklasse / Ligabold Concept i Tyrkiet
Vintertræningslejre i Tyrkiet for amatør fodboldklubber

Ligabold Concept er fodbold træningslejre i Tyrkiet, som afvikles i faste rammer med forud defineret indhold og faste rejseplaner. Hotel- og træningsfaciliteter er i høj klasse – og priserne helt i bund. Her finder I noget, der matcher ethvert klubbudget og sportslige ambitioner. Det er bare at vælge den pakke der passer jer … og bytte kunstgræsset derhjemme ud med fantastiske forhold i Tyrkiet.

Ligabold Fun er til amatørklubben der vi afsted på en træningslejr hvor teambuilding og hygge er lige så vigtigt som træningen, mens Ligabold+ er til klubben som vil have flere daglige træninger samt træningskampe under opholdet. Der er masser af muligheder, og I kan helt sikkert finde et arrangement der passer jer.

Hotellerne som vi anvender er altid min. 4-stjernede, har egne fodboldanlæg og beliggende enten i Belek eller Side, max. 50 km. fra Antalya. Området, hotellerne og faciliteterne giver perfekte rammer til træningslejre for sportsklubber, og vi sender hvert år rigtig mange klubber (fodbold og svømning) på træningslejr i netop dette område. Vi har opbygget et stærkt net af samarbejdspartnere, som sørger for at alt er på plads omkring vore arrangementer.

Arrangementerne er tilgængelige med afrejse fra 23. februar til og med 30. marts 2020. De kan bookes i forskellig varighed og I finder valgmuligheder og priser under hhv. Ligabold FUN og Ligabold+ nedenfor.