Du er her / Information / Om SportConcept

SportConcept International A/S er et professionelt arbejdende og specialiseret rejsebureau, der udelukkende beskæftiger sig med arrangement af sportsrelaterede rejser og arrangementer

Fodbold-træningsophold
Vores kunder er alt fra U- og A-landshold, superligahold til bredde- og ungdomshold når det drejer sig om fodbold. Vi kan arrangere en seriøs træningslejr der passer til ethvert klubbudget og sportsligt niveau.

Svømme-træningsophold
Træningslejre til svømmeklubber er en anden afdeling i vores setup som vi har ageret i gennem rigtig mange år. Disse er ligeledes rettet imod såvel bredde- som elitehold – alt fra afslutningsture til eliteholdets vigtige træningsophold.

Fodbold ungdomsturneringer
Vores bagkatalog hvad angår ungdomsturneringer over hele Europa er meget stor og vi arrangerer bl.a. hvert år vores egen Verona Cup turnering ved Gardasøen i efterårsferien. I oktober 2018 var Verona Cup den største ungdomsturnering der blev afviklet i Europa i uge 42.

Fodboldskoler
Udover træningslejre arrangerer vi ligeledes fodboldskoler i Italien i sommerferien samt Real Madrid Clinic´s i samarbejde med Real Madrid Foundation.

Foredrag og events
Vi laver med jævne mellemrum spændende arrangementer med fx. personligheder fra sportens verden, lige som vi arrangerer sponsor-arrangementer for de klubber vi samarbejder med og lignende – selvfølgelig inden for fodboldens og svømningens verden.

Stærkt kontaktnet
Vi har mere end 30 års erfaring med arrangement af træningslejre på alle niveauer, og vi samarbejder kun med de bedste i branchen i de enkelte lande – et kontaktnet der er opbygget og udviklet for at give de bedste betingelser for vore kunder.  Gennem årene har tusindevis af klubber rejst med os … og erfaring tæller i denne branche.

Vi vil se meget frem til at tage en snak med Jer om Jeres næste træningslejr eller jeres næste deltagelse i en af vores mange turneringer eller på en af vore fodboldskoler. Det vil glæde os meget at sende jer afsted på en sportsrejse uden ubekendte, hvor vi vil skabe de absolut bedste rammer for at I kan få ro til at præstere maksimalt..

Vi ser meget frem til at høre fra Jer.

Med sportslig hilsen
SportConcept International