Du er her / Nyheder / Fodbold / Ligabold Concept Turkey

Ligabold Concept Turkey

Så er et af vore populære produkter for amatør fodboldklubber igen på hylden! Ligabold Concept Turkey er pakkeløsninger for fodboldklubber, som vil skifte den sure vintertræning hjemme på kunstgræsset ud med de fantastiske forhold i Tyrkiet for en periode. Vi har sammensat en række løsninger som giver mulighed for en super seriøs træningslejr såvel som en træningslejr hvor teambuilding er hovedformålet formålet.

Destinationerne er Belek og Side i Antalya området, og er er både hvad antal dage og mulighed for at rejse fra såvel Kbh. og Hamburg masser af muligheder for at finde den pakke der passer Jer. Og priserne gør det svært at finde gode argumenter for at blive hjemme i kulden på den hårde kunstgræsbane 😉

I bliver inkvarteret på min. 4-stjernede hoteller som har egne tæningsanlæg og super faciliteter for sportsklubber – og der er sørget for såvel helpension (all inclusive), træningstider og vask af træningstøj m.m. Der er selvfølgelig også transport til og fra lufthavnen i Tyrkiet og vores rejsleleder vil sørge for at alt klapper under opholdet  … whats not to like?

Læs mere om Ligabold Concept Turkey her >>

Du vil måske også være interesseret i...