Du er her / Nyheder / Andre nyheder / Ny hjemmeside i luften

Ny hjemmeside i luften

Så kom vores nye hjemmeside i luften, og selv om vi stadig mangler nogle få destinationer under fodbold, svømning, ungdomsturneringer m.m. er vi ved at være helt på plads i det nye setup. Og vi gælder os til at vise de mange tiltag frem for jer i klubberne – en vifte af de bedste træningsdestinationer i Europa.

Hjemmesiden er delt op i de områder vi beskæftiger os med, som primært er træningslejre inden for fodbold og svømning, ungdomsturneringer inden for fodbold samt fodboldskoler. Men dette er kun starten, for på sigt vil der komme andre tiltag som fx. foredrag og events med i programmet.

Selv om SportConcept International har skiftet ejer, er det faktisk helt samme virksomhed og de samme medarbejdere du vil møde, de samme ting vi tilbyder og de samme kunder vi henvender os til. Men vi tror på at det nye setup, hvor vi vil koncentrere os 100% omkring vores kernekompetencer vil betyde et seriøst løft i forhold til de produkter og services vi tilbyder. Samarbejdet i Steg Nordic koncernen og de andre virksomheder i gruppen (herunder LA travel), vil helt klart give os yderligere muligheder for at være totalleverandør for jer klubber, og gøre os til en seriøs samarbejdspartner når det gælder arrangementerne her på siden – men også når det gælder fx. sponsorsor-arrangementer, events m.m.

Vi håber at I vil tage godt imod hjemmesiden – som vi håber I vil finde både informativ og spændende.

Du vil måske også være interesseret i...