Du er her / Referencer

Her kan du læse referencer fra nogle af dem der har rejst med SportConcept International gennem årene. Vi har i mere end 30 år arbejdet med rejsearrangementer for sportsklubber, og har sendt tusindvis på træningsophold, afslutningsture og turneringer rundt omkring i Europa – så det er blot udvalgte referencer du finder på denne side.

U21 Landsholdet

SportConcept var arrangør af U21 landsholdets vintertur til Tyrkiet i perioden 7 – 13/1 2020, hvor de fra start af med et kompetent hold leverede en fremragende service, som er et landshold værdigt. Baner, hotel etc. var af højeste kvalitet, hvilket gav os optimale rammer og stort udbytte af turen. Vi kan derfor varmt anbefale andre klubber at kontakte SportConcept når der skal arrangeres træningslejr ”

Theis Frydenlund Rasmussen

Landsholdskoordinator, Herre U21 & U20 Team Manager, Men’s U21 & U20 Dansk Boldspil-Union

Orient Fodbold

Vi benyttede SportConcept som arrangør til vores træningslejr til Tyrkiet i april 2019. Vi var i alt 110 personer afsted inkl. ledere og børn fra 9-17 år. Henrik fra SportConcept har været der 100 % lige fra dag 1 af. Henrik hjalp os med alle forberedelserne, arrangerede træningskampe, baner til træning etc. I lufthavnen kom der en ansat fra SportConcept, og fik os alle guidet igennem check in og sendt os godt afsted. På destinationen var banerne, hotellet og servicen i top! Alle børn og ledere havde en fantastisk træningstur!

Vi vil til enhver tid anbefale andre klubber, at kontakte SportConcept til at arrangere deres træningstur. 5 stjerner herfra!

Kate Mounaix, Orient Fodbold

Esbjerg FB

I januar 2019 var EfBs Superligahold med træner og ledere igen på træningslejr, arrangeret af Henrik Wieland og Sportsconcept. Som mange gange tidligere, så gik turen til Belek i Tyrkiet, hvor vi boede på Bellis de Luxe. Bellis de Luxe har super gode faciliteter i form af to velplejede fodboldbaner beliggende på området, gode fitness faciliteter, spa og pool område, hvor alt fuldt ud levede op til vore forventninger.

Foruden vore træningspas på anlægget, så havde Sportsconcept også arrangeret to træningskampe, mod gode modstandere. Bellis de Luxe og Sportsconcept, får hermed de bedste anbefalinger fra EfB.

Niels Erik Søndergård – Esbjerg FB

Herlev Svømning

Mine varmeste anbefalinger til SportConcept som har hjulpet mig med at arrangere træningslejre helt tilbage fra 1998, jeg har brugt dem gennem flere klubber og har altid være godt tilfreds. Mine personlige favoritdestinationer går til Tyrkiet hvor jeg siden 2008 har været så godt som hvert år med henholdsvis VAT og senere Herlev Svømmeklub.

Jeg er personlig som træner meget glad for at bruge ”sportconcept” da de altid har styr på de rammer vi skal bruge til træningslejre: Bassin, Kost og Logi. De kan arrangere både korte og længere turer og er i stand til at sammensætte den tur du ønsker.

Mick Steen Nielsen – Cheftræner, Herlev Svømmeklub

Kolind / Midtdjurs

Prag Spring Cup

Det var et godt stævne, hvor stævneledelsen gjorde sit til at der var styr på det hele. Det virkede godt at vi havde en lokalguide tilknyttet holdet. Hun hjalp med billetter til bus og metroen, og med at finde rundt, og fortælle om praktiske ting.

Det kunne være fedt, hvis alle kampe blev spillet et sted. Så kunne man også nemmere se andre hold og det bliver nemmere at lave et samlet stævne, men det er jo svært hvis der ikke er baner nok et sted.

Pigerne havde en god tur, og det var nogle gode jævnbyrdige kampe vi spillede. Kæmpe plus var vores buschauffør. Han var super god.

Jonny Lilholt Laursen – Kolind/Midtdjurs

Slagelse B&I

Vi har I Slagelse B&I benyttet SportConcept til vores træningslejre for ungdomshold de seneste tre år. Vi har været i Italien, Holland og Tyrkiet og på alle destinationer har vi været ovenud tilfredse. Vi har oplevet en fantastisk service fra dag 1, lige fra dialogen om rejsens destination, gennem planlægningen af turen og til vi er landet i Danmark igen. Under vores ophold har der hver gang været en stor opmærksomhed fra Henrik Wieland, SportConcept ift. om alt var tilfredsstillende og har der været det mindste er det blevet løst med det samme. Vi vil til enhver tid anbefale SportConcept til andre.

Jonas Nielsen – Slagelse B&I

Viby IF

Vi har gentagne gange anvendt SportConcept, som arrangør af vores årlige træningslejr til Tyrkiet. Med deres professionelle tilgang og tætte kontakt føler man sig i trygge hænder gennem hele processen.

Jonas Brix – Viby IF

Horsens Svømmeklub

Det er første gang jeg benytter Henrik og SportConcept som træningslejrarrangør, og det var en rigtig fin oplevelse. Stedet var som lovet med fine værelser, god mad og gode træningsfaciliteter, og der var høj service på destinationen under hele træningslejren”.

Mads Hjorth, cheftræner – Horsens Svømmeklub

Aalborg Boldklub

AaB har gennem tiden ofte gjort brug af SportConcept som arrangør af vores vintertræningslejr for Superligaholdet. I de seneste år primært til Tyrkiet.

Vi har altid været meget tilfredse med samarbejdet og den service vi har fået og kan derfor varmt anbefale andre klubber at kontakte SportConcept i forbindelse med arrangement af træningslejre.

Allan Gaarde – Sportsdirektør AaB

Farum Svømmeklub

Jeg har arbejdet sammen med Henrik og SportConcept i over 20 år. Vi har været i Frankrig, Spanien, Italien, Ungarn og Tyrkiet på træningslejr. Altid med fantastisk service fra første telefonopkald til evaluering efter overstået træningslejr.

Der er altid styr på tingene, og skulle der opstå uforudsete udfordringer, så løses de som regel inden for et par timer. Derefter kan træningslejren fortsætte på højt niveau igen.

Carsten Ramsdahl – Farum Svømmeklub