Du er her / Referencer

Her kan du læse referencer fra nogle af dem der har rejst med SportConcept International gennem årene. Vi har i mere end 30 år arbejdet med rejsearrangementer for sportsklubber, og har sendt tusindvis på træningsophold, afslutningsture og turneringer rundt omkring i Europa – så det er blot udvalgte referencer du finder på denne side.

Slagelse B&I

Vi har I Slagelse B&I benyttet SportConcept til vores træningslejre for ungdomshold de seneste tre år. Vi har været i Italien, Holland og Tyrkiet og på alle destinationer har vi været ovenud tilfredse. Vi har oplevet en fantastisk service fra dag 1, lige fra dialogen om rejsens destination, gennem planlægningen af turen og til vi er landet i Danmark igen. Under vores ophold har der hver gang været en stor opmærksomhed fra Henrik Wieland, SportConcept ift. om alt var tilfredsstillende og har der været det mindste er det blevet løst med det samme. Vi vil til enhver tid anbefale SportConcept til andre.

Jonas Nielsen – Slagelse B&I

Viby IF

Vi har gentagne gange anvendt SportConcept, som arrangør af vores årlige træningslejr til Tyrkiet. Med deres professionelle tilgang og tætte kontakt føler man sig i trygge hænder gennem hele processen.

Jonas Brix – Viby IF

Horsens Svømmeklub

Det er første gang jeg benytter Henrik og SportConcept som træningslejrarrangør, og det var en rigtig fin oplevelse. Stedet var som lovet med fine værelser, god mad og gode træningsfaciliteter, og der var høj service på destinationen under hele træningslejren”.

Mads Hjorth, cheftræner – Horsens Svømmeklub

Aalborg Boldklub

AaB har gennem tiden ofte gjort brug af SportConcept som arrangør af vores vintertræningslejr for Superligaholdet. I de seneste år primært til Tyrkiet.

Vi har altid været meget tilfredse med samarbejdet og den service vi har fået og kan derfor varmt anbefale andre klubber at kontakte SportConcept i forbindelse med arrangement af træningslejre.

Allan Gaarde – Sportsdirektør AaB

Farum Svømmeklub

Jeg har arbejdet sammen med Henrik og SportConcept i over 20 år. Vi har været i Frankrig, Spanien, Italien, Ungarn og Tyrkiet på træningslejr. Altid med fantastisk service fra første telefonopkald til evaluering efter overstået træningslejr.

Der er altid styr på tingene, og skulle der opstå uforudsete udfordringer, så løses de som regel inden for et par timer. Derefter kan træningslejren fortsætte på højt niveau igen.

Carsten Ramsdahl – Farum Svømmeklub

GVI

Vi har været rigtig godt tilfredse med træningslejren. Alt har fungeret perfekt, og det har været super godt arrangereret. Socialt er holdet kommer tættere sammen, og vi har finpudset spilleforståelsen, både på den tekniske, samt på den taktiske side.

Vi ser frem til at kunne omsætte alt til turneringen og håber, at vores positive holdning vil smitte af og medføre succes og spillertilgang.

Seyfettin Sucu – GVI Drenge U.15

FS Holstebro

Vi rejste på fodboldtræningslejr med SportsConcept, og opholdet levede til fulde op til vores forventninger. Hotellet, maden, servicen samt banerne og modstanderne var som lovet og i top. Der var styr på tingene fra start til slut. Så 5 stjerner for samarbejdet.

Jan Kirkeby – FS Holstebro U15

Bjerringbro IF

Bjerringbro IF har gennem flere år været fast deltager ved Verona Cup. Alle år har der været fyldt med gode oplevelser både fodboldmæssigt og socialt.

Indkvarteringen på Bella Italia er super fin, der er gode aktiviteter og spillerne nyder muligheden for at gå rundt sammen. Vi har oplevet en løbende forbedring hvert år, så Verona Cup fremstår som en velorganiseret turnering med gode forhold.

En anden vigtig ting for os som klub, er den gode dialog med SportConcept – der ydes en god og hurtig service.

Michael Jensen – Bjerringbro IF

FC Roskilde

Vi har været på træningslejr i Belek i vinteren 2019. det var SportConcept der arrangerede turen for os. Jeg har været afsted mange gange på træningslejre men må sige at denne tur som SportConcept arrangerede spillede godt. Det var fra den første kontakt telefonisk til de små detaljer på hotellet og banerne hvor alt bare spillede. Vi fik en god service hjemmefra og vi var mandsopdækkede på hele turen af utrolig hjælpsomme mennesker som også have megen gennemslagskraft når ting skulle løses. Så vi kan varmt anbefale at lade SportConcept arrangere en træningslejr.

Anders Theil, Sportschef- FC Roskilde

MSK Povazska Bystrica

From the perspective of our club and our participation in Italy, I can only say that we were totally satisfied. In each category you could find 5-6 good opponents with different styles of play. Beside of the sporting factor, it was also great that the organizers are well-versed in arranging the rich programme for kids. I mean disco, fun activities and all these kind of small details which make the whole tourney an unique event. Certainly, also conversation in English and getting to know foreign cultures have been very enriching for our boys. And I could continue like this for a very long time 🙂 So all in all, we are very happy that we decided to take part at Verona Cup 2018!”

Mr. Stanislav Solik – MSK Povazska Bystrica