Du er her / Svømmetræning i verdensklasse / Svømmetræning i Tyrkiet

I Tyrkiet finder I topklasse svømmeforhold . Det er ganske enkelt et 5 stjernet koncept der venter Jer i Tyrkiet. Super fine svømmeforhold som oftest beliggende direkte på hotelgrunden – altså i kort gå-afstand fra indkvarteringen. 5 stjernede hoteller med al tænkelig komfort, i form af fitness faciliteter, spa, sauna , tyrkisk bad, massagerum og mange adspredelses faciliteter – og ikke mindst buffet-restauranter der lever op til de krav og forventninger man har til kosten som topatlet.

Vi har I flere år sendt rigtig mange klubber på træningsophold til de to meget populære Titanic hoteller – henholdsvis Titanic de Luxe i Belek samt Titanic Beach Resort i Lara. Derudover har vi også sendt mange svømmeklubber til GloriaSports Arena, Xanthe samt til hotel Sentido Zeynep.

Udover optimale forhold har vi også et hold af fantastiske lokalrepræsentanter som servicerer Jer på bedste vis 24:7 under opholdet. Vi vover den påstand at I ikke finder bedre svømmedestinationer med så optimale rammer som i Tyrkiet – og slet ikke til prisen!!!