Du er her / Fodbold / Tyrkiet / Belek / Titanic Deluxe

Belek / Titanic Deluxe

Belek / Titanic Deluxe

Når fodboldklubben vil på træningslejr i Tyrkiet, er dette en af vore mest populære destinationer. Hotel Titanic Deluxe er det nyeste af Titanic hotellerne i Antalya området. Super flot hotel med masser af gode faciliteter i forhold til fodboldtræningslejre – herunder egen bane lige uden for døren samt det store og flotte Titanic baneanlæg, som ligger ca. 1,5 km. fra Titanic DeLuxe.

Vi har gennem flere år sendt danske Superliga-hold, 1. divisons-hold m.fl. afsted på træningsophold på netop dette hotel med stor succes. Og vi kan lave ophold helt baseret på jeres ønsker, behov og budget. Priserne er i et niveau der gør, at også mange amatørklubber benytter vore destinationer i Tyrkiet – fx. som afslutningsture, en kombination af et træningsophold og en teambuildingstur og lignede.

Området er, på grund af de gode forhold, velbesøgt af fodboldklubber fra hele Europa, og det betyder at vi kan arrangere træningskampe som matcher niveau og ønsker. De rigtig gode baner samt faciliteterne gør stedet perfekt for fodboldklubben, som vil sikre sig optimale betingelser under vintertræningslejren. Det fås ikke bedre.

Hotel Titanic Deluxe, som er beliggende i Belek ca. 28 km fra lufthavnen i Antalya, er et 5-stjernet luksushotel, som kan få selv de mest kræsne til at overgive sig. Som det fremgår af billederne har hotellet alt hvad man kan ønske sig  – lige fra flotte poolområder, den super flotte strand, restauranter, café’er, gode værelser, fitnesscenter, spa, tennisbaner og meget mere. Og nærmest som en selvfølge, har Titanic Deluxe også både et olympisk svømmebassin samt sin egen 18 hullers golflbane lige uden for døren. Det er rigtig gode forhold der venter jer!

Trip Facts

 • 5 stjerner
 • Helpension med All-inclusive pakke med drikkevarer ad libitum (ikke alkoholiske) og hvor alle måltider serveres som buffet.
 • Alle med bad/toilet, minibar, kaffe-the set up, LCD TV, aircondition, WIFI og safetyboks mm
 • Fitness lokale, spa-center, mødelokale, massage- og materialerum, seperate område i restauranten.
 • Ca. 8 km til Belek centrum og ca. 38 km til centrum af Antalya
 • Til Titanic´s træningsanlæg ca 1,6 km . Derudover har hotellet egen bane beliggende ca 100 mtr fra hotellet.

Vi leverer altid træningeophold der er tilpasset den enkelte fodboldklubs ønsker og behov. Herunder indhold, varighed og evt. specielle ønsker under træningslejren. Beskrivelsen af destinationen giver jer en god idé om niveauet, men det der i sidste ende giver en seriøs træningelejr, er prorgammet som vi tilrettelægger i samarbejde med jer. Dette omfatter bl.a:

 • Varighed
 • Antal daglige træninger
 • Træningstider
 • Antal træningskampe
 • Specielt indhold
 • Evt. udflugter og lignende

Team SCI

Vi har mere end 30 års erfaring med arrangement af træningsophold for fodboldklubber, og vore agenter på destinationerne er nøje udvalgte. Et team der er bygget op for at levere det bedste hver gang. Så I kan altid forvente en træningslejr med styr på sagerne.


Få et tilbud

Er I interesseret i denne destination eller andre i vores program, laver vi gerne et uforbindende tilbud som omfatter såvel rejse, ophold og indhold baseret på jeres ønsker. Kontakt os gerne på tel. 7020 0970 eller føj destinationen til listen via knappen herunder, og udfyld forespørgslen med antal personer samt jeres ønsker til træningelejren.

Er det her i skal hen?