Du er her / UngdomsCups i Europa

Et af vore specialer er ungdomsturneringer inden for fodbold, og vi har i flere årtier sendt unge mennesker afsted til turneringer i hele Europa. Og de samarbejdspartnere vi benytter os af er branchens bedste i  de enkelte lande. Dette er jeres sikkerhed for et vellykket arrangement – fra I tager hjemmefra til I igen er tilbage i Danmark.

At komme afsted på en tur ud i Europa og spille fodbold, være sammen på en helt anden måde i klubregi og møde ungdomsspillere fra andre lande – og samtidig komme ud at se sig om – det er en oplevelse der giver kvalitetstid og ryster sammen.

Ud over en bred vifte af cups og turneringer i lande som Italien, Kroatien, Spanien, Tjekkiet og Tyskland, som vi tilbyder gennem vore faste samarbejdspartnere i de enkelte lande, har vi også vores egen turnering som hvert år løber af stablen ved Gardasøen i uge 42 – nemlig Verona Cup. En turnering der er vokset støt gennem årene, og i 2018 var de største efterårs-fodboldturnering inden for ungdoms-fodbold i Europa.

Se de mange muligheder for at komme afsted til en spændende fodboldturnering i Europa i de enkelte lande. Der er noget for ethvert klubbudget og vi har sammensat programmet så der ligeledes er noget i de mest benyttede rejseperioder omkring påske, pinse, sommer og efterår.