Du er her / Nyheder / Andre nyheder / Verona Cup 2020

Verona Cup 2020

Vores store efterårsturnering for ungdomshold, Verona Cup, kan i efteråret 2020 fejre sit 10 års jubilæum ved Gardasøen i det nordlige Italien. I 2019 var Verona Cup (for andet år i træk i øvrigt) den absolut største ungdomsturnering i Europa i uge 42, hvor i alt 2.400 deltagere fra 7 nationer var med til det store stævne. Og det har vi tænkt os at følge op på i 2020.

En række nye tiltag vil, sammen med de mange der i forvejen er en del af turneringen, blive sat i værk så vi kan byde velkommen til en endnu mere gennemført ungdomsturnering i jubilæumsåret. I forvejen er der masser at byde på – herunder den store eSport turnering (FIFA), som afvikles sideløbende med fodboldturneringen, som i 2019 havde ikke mindre en 104 hold med fra 4 nationer.

Mange af de nye tiltag er allerede på plads, men flere vil følge.

Tjek ind på VeronaCup.com og læs mere >>

I 2020 har SportConcept International i øvrigt 20 års jubilæum som arrangør af ungdomsturneringer i Italien, da vi startede under navnet Blue Adria Cup helt tilbage i 2001. En turnering som sidenhen skiftede navn og placeringen ved Adriaterhavet ud med det nuværende Verona Cup ved Gardasøen.

Du vil måske også være interesseret i...